• Test Text
 • Zaandijk, Fortuna Wormerveer, Saenden, KFC, SVA, Sporting Krommenie en WSV’30

  Sportvrienden,

  Ook dit jaar organiseert WSV’30 weer het Freek Hypotheek toernooi voor 1e en 2e teams. Onze dank gaat uit naar Frank van der Heide van Freek Hypotheek die dit toernooi mogelijk maakt.

  We kunnen gerust zeggen dat 2020 een zeer bijzonder jaar is vanwege de corona. Helaas moesten we in maart stoppen met onze geliefde hobby en werden alle trainingen en wedstrijden stilgelegd. Gelukkig blijft 1 traditie dit jaar wel in stand en dat is ons
  Freek Hypotheek toernooi voor 1e en 2e teams. Vanzelfsprekend volgen we alle RIVM richtlijnen en verzekeren we iedereen van een veilig toernooi!

  De deelnemende teams zijn dit jaar Zaandijk, Fortuna Wormerveer, Saenden, KFC, SVA, Sporting Krommenie en natuurlijk WSV’30. We zijn er van overtuigd dat we ook dit jaar weer aansprekende teams hebben en dat het een spannend toernooi zal gaan worden. Het wedstrijdschema is zoals gebruikelijk op donderdag, vrijdag en de finales vinden plaats op zondag. Omdat er dit jaar 6 teams meedoen bij de 2e elftallen hebben we besloten om hier een poule van te maken waarbij alle clubs een keer tegen elkaar spelen in wedstrijden van 45 minuten.

  U kunt het gehele wedstrijdprogramma bekijken via Freek Hypotheek toernooi

  Wij zien uit naar een gezellige en vooral sportieve happening. Wij wensen de deelnemers en het publiek heel veel genoegen en mooi weer.

  Toernooicommissie WSV’30

  Programmaboekje

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide